Computerhulp, reparatie en webdesign
Betaalbaar, deskundig en in de buurt.

040 – 78 202 69
Kom je ergens even niet helemaal uit of doet je computer of laptop niet wat je wilt? Onze computerhulp staat voor je klaar.

Windows opnieuw installeren

Heb je een (nieuwe) computer, maar staat er nog geen besturingssysteem op? Wij helpen je graag verder met de installatie van Windows 10.
Ook voor vragen en de installatie van een Linux distributie, zoals Ubuntu, ben je bij ons aan het goede adres.
De meeste computers en laptops zijn al voorzien van Windows. Na verloop van tijd kan Windows echter wat trager worden en problemen geven. Deze (snelheids)problemen zijn vaak op te lossen door Windows opnieuw te installeren en in te stellen. Ook hier helpen wij je graag bij.

Virussen en malware verwijderen.

Virussen, malware en spyware zijn helaas nog altijd grote bedreigingen op het internet. Sommige virussen en malware zitten zelfs zo slim in elkaar dat je het soms nauwelijks doorhebt dat je computer is geïnfecteerd. Het is daarom belangrijk om je computer up-to-date te houden en antivirussoftware, zoals Windows Defender, te gebruiken.
Vroeger kon Windows Defender zich niet meten aan de prestaties van antivirussoftware van andere partijen, maar tegenwoordig doet Windows Defender nauwelijks onder voor andere vaak dure antivirussoftware.
Denk jij dat je computer of laptop is geïnfecteerd en biedt je huidige antivirussoftware geen oplossing? Kom dan eens langs zodat we er eens naar kunnen kijken.

Software installeren en computer opschonen

Een computer is pas echt bruikbaar als er applicaties (software) op staan. Wij helpen je graag bij de aankoop en installatie van besturingssystemen en software zoals bijvoorbeeld Microsoft Windows, Word & Excel (Office) of goede antivirus software.
De kosten voor het installeren van software zijn exclusief eventuele licentiekosten.
Wij helpen je graag bij o.a:
  • Het installeren van betaalde en gratis software
  • Het instellen van software zoals bijvoorbeeld je e-mail.
  • Het werken met bepaalde software door het geven van een (korte) uitleg.
  • Het opschonen van je computer of laptop.
Staat jouw probleem niet in de lijst met veelvoorkomende problemen? Neem dan contact met ons op of kom eens vrijblijvend langs zodat wij er naar kunnen kijken.

Contact

Schootsestraat 124A
5616 RG Eindhoven (Strijp)
Tel: 040 – 78 202 69

Openingstijden

ma:  
di:  
wo:  
do:  
vr:  

9:00 – 16:30
9:00 – 16:30
9:00 – 16:30
9:00 – 12:30
9:00 – 16:30

Onderdeel van Futuris

Future ICT & Design is een ICT bedrijf in Strijp, Eindhoven.
Je kunt o.a. bij ons terecht voor computer reparaties en (web)design. Kom gerust eens langs met je probleem of wens en wij helpen je graag!
Future ICT & Design is onderdeel van Futuris Werkt B.V.
Daalakkersweg 2
5641 JA Eindhoven
KvK nr. 62898892
BTW nr. NL855004277B01